Del
: Bliv frivillig
IMG_1470[1].JPG

Bliv NaturligVis Formidlere samarbejder om kæmpesucces i Randers

Mandag d 11. oktober satte 6 af Bliv Naturligvis formidlere Østervangsskolen i stævne på Justesens plæne i Randers, som dannede ramme om et fiske og jagtarrangement for 60  4. klasses elever og deres 6 lærere.

img_1471-1

Morten Nielsen stod for den overordnet planlægning og koordinering med skolen, og rammen blev et fedt campsetup med 4 forskellig naturværksteder. Thomas Ditlev stod for fortælling om buejagt og bueskydning, Helle Hedensted leverede fortælling om jagt generelt, hundearbejde og aktiviteter med knogler gevirer og skind, Gitte Ramskov og Christian Godsk instruerede i flåning og partering af vildt og varetog samtidig bålmadscampen, hvor vildtet blev tilberedt og fortæret. Peter Fosgerau flankerede arrangementet som altmuligmand samtidig med at han krydrede arrangementet med sublimt hundearbejde og Morten stod selv for et fiskeværksted v Gudenåen.

img_8588

Eleverne og lærerne havde inden arrangementet arbejdet med vores hjemmeside med introduktion til både jagt og lystfiskeri og ankom topmotiverede. De fik hurtigt en fælles briefing, blev delt op i hold og roterede over dagen på de forskellige værksteder. Vejrguderne havde besluttet at den skulle stå på regn – som i rigtigt meget regn! Men til trods for ugunstige vejrforhold formåede vores formidlere, at holde gejsten højt over hele linjen. Alle elever havde uden undtagelse en festdag, og fik oplevelser de færreste havde forudgående erfaring med. Elevernes nysgerrighed og velviljen til deltagelse i alle aktiviteter, var langt udover lærernes forhåbninger, og de krediterede enstemmigt formidlernes sublime egenskaber og dagens spændende indhold for den store succes.

img_1474-1

Dagen derpå havde gejsten blandt eleverne og lærerne forplantet sig til resten af skolen, som nu har affødt en endnu større efterspørgsel på Bliv NaturligVis formidlingsarrangementer – så vi kan vist roligt takke de gæve formidlere for at cementere behovet for at gøre børn nysgerrige på natur, så de kan udvikle større sammenhængsviden om og egen forbindelse med denne.

Vi glæder os til at modtage flere forespørgsler om arrangementer, ligesom vi gerne modtager endnu flere gæve formidlere i vores netværk.

ferie-og-spiseforstyrrelser-495x330
13. september 2017
Skrevet af: Henrik Qvortrup Thygesen
Foto af: Therese Andersen

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event