Del
: Bliv frivillig
IMG_1203[1].JPG

Bliv NaturligVis arrangement ved kalø med hjerneforsker Kjeld Fredens

Bliv NaturligVis og Kjeld Fredens

Bliv NaturligVis flankeret af Kjeld Fredens på formidlingsarrangement ved Kalø

Torsdag d. 17. august besøgte Kjeld Fredens shelterpladsen ved Kalø, hvor Bliv Naturligvis formidlerne Thomas Ditlev og Morten Nielsen havde en 3. klasse på besøg til et formidlingsarrangement med jagt og lystfiskeri.

Kjeld Fredens er hjerneforsker og har arbejdet mange år med pædagogisk udvikling. Han er stærk fortaler for at læring bedst sker, hvor hjerne, krop og miljø og det autentiske spiller sammen. Bliv NaturligVis inviterede derfor Kjeld ud til et interview om udendørspædagogik, hvor han med egne øjne kunne se og vurdere, hvad Bliv naturligvis står for.

Det blev en spændende dag med masser af aktive og nysgerrige børn, som fik gode oplevelser og udviklede nysgerrighed for jagt, lystfiskeri og naturen generelt.

Kjeld udtrykte stor tilfredshed med det han så og gav i bund og grund sin blåstempling af projektet, som han spår en lovende fremtid, såfremt skolerne tager imod tilbudet om den gratis naturformidling, der satser hårdt på at bøns nysgerrighed skal vækkes gennem aktivt samspil med et autentisk miljø. 

 

 

23. august 2017
Skrevet af: Henrik Qvortrup Thygesen
Foto af: Henrik Qvortrup Thygesen

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event