brahetrolleborg_bnv.jpg

Bliv NaturligVis på Brahetrolleborg Game Fair

Når Brahetrolleborg Game Fair afholdes i det sydfynske over dagene 6.-8. august, vil Bliv Naturligvis selvfølgelig være med til at gøre messen til en super oplevelse for de yngste gæster. Kom og få smagsprøver, vær med i snitteværkstedet, tegn dyrespor og fisk i én af slotssøerne – og meget mere.

Brahetrolleborg Game Fair er langt fra en "almindelig" messe af den slags, der kendes fra de store messe- og kongrescentre. For på Sydfyn foregår langt de fleste aktiviteter nemlig under åben himmel og med "højt til loftet" i de smukke, autentiske herregårdsomgivelser – og det er lige præcis noget, der passer perfekt ind i konceptet bag Bliv NaturligVis:

- Vi kommer til at være til stede på messen med masser af aktiviteter. Vi deler en stor stand sammen med Danmarks Jægerforbund, hvor vi sigter efter at skabe en autentisk stemning med tipi, bål og en masse spændende ting, man kan lave, fortæller projektmedarbejder ved Bliv NaturligVis, Thomas Thoft Marcussen, som i flæng kan nævne aktiviteter såsom partering og flåning af kronhjort hver dag, snitteværksted, ”Lav din egen amulet med dyrespor”, hvor børn selv tegn et dyrespor på en lille træskive, bueskydning og fiskeri i én af slotssøerne. Og meget mere.

Ikke mindst vil der selvfølgelig være rig mulighed for at møde formidlere og ansatte fra Bliv NaturligVis, hvor man kan høre mere om projektet, vores undervisningsmateriale, og hvordan man kan få en formidler på besøg.

- Der bliver rigtig gang i den – så det er bare om at komme og være med, lyder opfordringen fra Thomas Thoft Marcussen.

Arrangørerne bag Brahetrolleborg Game Fair har klargjort cirka 150 hektar af godsets udendørs arealer samt cirka 3.000 m2 af godsets fredede avlsbygninger til at tage imod over 200 udstillere, som over fredag, lørdag, søndag den 6.-8. august byder på alt, hvad man kan ønske sig indenfor grej, aktiviteter, opvisninger mv. indenfor til jagt, lystfiskeri og outdoor.

02. august 2021
Skrevet af: Jacob Munkholm Jensen

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede