vildtkasse BNV.jpg

Bliv NaturligVis-Vildtkasse til tre skoler

I foråret vandt tre skoler en BNV-vildtkasse med kød og undervisningsmaterialer. For den ene af skolerne blev det omsat under en fantastisk temadag om Jægerstenalderen.

Sommetider kan nye input nærmest komme dumpende ned fra himlen. Selvom det her skal forstås i overført betydning, er der vist ingen tvivl om at det vakte overrasket begejstring på de tre danske skoler, som i foråret vandt hver sin Bliv NaturligVis-vildtkasse. Kassen var fyldt med lækker vildtkød, såsom and og dyrekølle, suppleret med relevant Bliv NaturligVis-undervisningsmateriale

De heldige skoler havde vundet vildtkasserne via Facebook-gruppen ”UdeskoleNet”, i forbindelse med at skolerne er rykket mere udendørs for at undervise.

På Holme skole ved Aarhus valgte man at tilrettelægge et særligt forløb for tre skoleklasser med udgangspunkt i materialerne. Forløbet handlede om Jægerstenalderen og løb af stablen i begyndelsen af juni - til stor glæde og succes for alle. Der kom en lille stemningsfilm ud af temadagen, som vi har fået lov til at vise. Nyd den!

17. juni 2020
Skrevet af: Jacob Munkholm Jensen
Foto af: Holme Skole

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event