BNV3_Jonas Nørregaard.jpg

Gratis vild mad-kursus til lærere

Skolelærere kan i efteråret få gratis undervisning med naturvejleder i tilberedning af vild mad.

I projektet ”Jagten på Naturglæden” tilbyder vi 14 gratis kursus-arrangementer med teamet Vild mad sammen med naturvejleder Mikkel Rødvig Aka. Natur-Mikkel. Projektet er støttet af Friluftsrådet og samarbejder med projekterne VILD MAD og Bliv NaturligVis.

Konceptet er:
Kurset holdes på skolen for 10-15 lærere i uge 40, 41 (Jylland) og 43 (Sjælland). Varighed og ramme aftales individuelt med hver skole. Skolen får 4500,- til bålgrej som de beholder. Lærerne holder efterfølgende en Vild Mad-dag med deres egne elever sammen med frivillig ’Bliv NaturligVis’ Naturformidler.

Naturformidleren kan f.eks. indgå som en kulmination på dit undervisningsforløb, eller fungere som et spændende ”hands-on” afbræk med masser af historier om naturen, jagten og fiskeriet. Det er som sagt helt gratis, og der er ingen forpligtelser, sponsorer eller noget som helst andet at forholde sig til. Vi tilbyder også gratis undervisningsmaterialer, målrettet både daginstitutioner og alle klassetrin i folkeskolen.

Der er som sagt kun 14 arrangementer, og kunne din skole tænke sig at prøve at blive aftager af ét af dem? Så skriv en mail til info@blivnaturligvis.dk.

03. september 2021
Skrevet af: Jens Nedergaard
Foto af: Jonas Nørregaard

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede