Del
: Bliv frivillig
IMG_557713.jpg (1)

Så er vi online med den nye hjemmeside!

Det er os en kæmpe glæde at kunne byde velkommen til vores nye hjemmeside www.blivnaturligvis.dk.

Vi ved, at hjemmesiden har været efterspurgt længe både af frivillige og af skolerne, så her er den lige til at gå til!

Siden er bygget op, så det er nemt og enkelt for skolerne at finde undervisningsmateriale og få kontakt til én af vores fantastiske formidlere, der står på spring for at komme ud på skolerne og formidle natur udfra deres egen passion som lystfisker, jæger eller begge dele. 

Er du interesseret i at blive en del af os som frivillig formidler i Bliv NaturligVis netværket, er det bare at trykke dig ind på registreringssiden og udfylde formularen. Så bliver du kontaktet af vores frivilligansvarlig, der vil fortælle dig meget mere om det at være formidler, og det vi tilbyder. Registreringen er en interessetilkendegivelse og altså ikke bindende!

Over de næste 2 år er det målet, at der skal være frivillige formidlere  i hele landet, så alle skoler har mulighed for at få en jæger eller lystfisker - eller måske en kombi med i undervisningen. Det pibler ligeså stille frem med nye frivillige så Danmarkskortet får lidt efter lidt flere prikker, man kan klikke på.

Vi håber hjemmesiden falder i jeres smag - er der ris, ros, spørgsmål eller gode input så skriv endelig til os på info@blivnaturligvis.dk

 

 

09. maj 2017
Skrevet af: Marianne Ebbensgaard

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event