sommercamp2020_jb3.jpg

Sommercamp 2021: Jagt og natur i børnehøjde

Er dit barn mellem 8 og 13 år og til masser af frisk luft, jagt, fiskeri og naturoplevelser? Så er en sommercamp med projekt Bliv NaturligVis garanteret sagen. Vi arrangerer 8 spændende camps over hele landet, og du kan tilmelde dig nu!

På Sommercampen får du en unik mulighed for at opleve mange af de ting en jæger eller lystfisker oplever. Vi skal både fiske og stå tidligt op om morgenen for at gå på jagt efter råbukken. Hvor tæt kan vi komme på dyrene? Vi bygger også vores egne buer og sidder og snitter foran bålet og mange andre spændende ting. Vi bor primitivt og opholder os udenfor det meste af tiden. Vi kommer til at bruge meget tid ved bålet, hvor vi selv laver vores mad og bruger de bedste af naturens råvarer. Skyder eller fanger vi ikke noget, så er der ikke kød til aftensmaden.

Hvem kan være med

For at deltage skal du være mellem 8 og 13 år og have lyst til at bruge nogle dage af din sommerferie i det fri sammen med andre, som også har lyst til spændende jagt- og fiskeoplevelser i naturen. Der stilles ingen krav til særlige jagtkundskaber eller -udrustning. Sommercampen varer tre dage med to overnatninger, og der er sommercamps over hele landet.

  • Pris for juniormedlemmer af Danmarks Jægerforbund eller Danmarks Sportsfiskerforbund: kr. 650,-
  • Pris for ikke-medlemmer: kr. 750,-

Prisen er inkl. al forplejning, logi og materialeforbrug under campen.

Sådan tilmelder du dig

Der planlægges i alt 8 sommercamps rundt om i hele landet i perioden fra den 26. juni til den 6. juli 2021, afhængig af den enkelte kreds. Ved tilmelding skal du huske at angive barnets alder under bemærkninger. Udfyld venligst også spørgsmål om tilladelse til fotografering af barnet på kursusdagene samt om barnet må bade ved stranden under opsyn af en voksen.

Klik på linkene herunder for at gå til tilmelding:

24. februar 2021
Skrevet af: Jacob Munkholm Jensen

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event