Del
: Bliv frivillig
de869f71110cbe22dca5a1860d4bc7eafb7ce082291651dc565b27c95e62dd23.jpg

Veloverstået efterårscamp

Vi kan kigge tilbage på en veloverstået efterårscamp, hvor 15 børn fra forskellige dele af landet var samlet om, at give hinanden en god oplevelse i naturen.

Rammen for hele turen var Jagt & Fiskeri, men inden vi kunne gå i gang med dét, skulle børnene indkvarteres, introduceres for hinanden og have en solid middagsmad. Med ny energi og nye bekendtskaber, drog vi efter middagsmaden ud på jagt med haglgeværet. Hver skytte fik tildelt et barn, som skulle hjælpe med, at stå på post når hundeførerne drev igennem såten. Hundeførerne havde ligeledes et par børn med, som flot agerede klappere. Udbyttet fra jagten blev to harer og de blev omdannet til en dejlig vildtgryde.

img_6670

Mandag vågnede vi op til endnu en dag med fantastisk vejr og det lovede godt for vores morgenpürsch. To hold børn drog afsted med hver sin riffelskytte og en god portion tålmodighed. Det ene af holdene havde heldet med sig, da de nedlagde et rålam og det blev senere skindet og tilberedt som pulled rådyr; en ret som mange ikke havde smagt før, men nok noget som ikke bliver sidste gang. Mens halvdelen af børnene var med til tilberedningen af aftensmaden, kunne den anden halvdel lige nå en sidste pürsch inden solnedgangen. Det viste sig at være et klogt valg, da det gav hele to rålam og dermed var morgendagens middagsmad i hus.

img_20181015_134004

Den sidste dag, tirsdag, stod i fiskeriets tegn. Få hundrede meter fra lejren ligger Kaløvig, hvor der før er fanget fine fisk og derfor var forventningerne også store. Vejr og vind virkede til at være optimale, alligevel var der ingen held og børnene måtte gå tomhændede hjem til lejren. Dog var det glade børn, som kom tilbage fra fisketur. For bare det at komme ud i vandet i waders og mærke naturen tæt omkring sig, er en stor oplevelse i sig selv.

Alt i alt var det tre rigtig gode dage med naturoplevelser og hyggeligt samvær omkring bålet 😊 

img_20181016_102913
25. oktober 2018
Skrevet af: Thomas Olesen
Foto af: Franz Holmberg

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event