received_681918515731068.jpeg

Vestjyske lystfiskere viser vejen

Holstebro og Omegns Fiskeriforening har markeret sig som first mover blandt lystfiskerforeninger i Bliv NaturligVis. Foreningen har afholdt hele 13 arrangementer siden sommerferien.

Som bekendt har projekt Bliv NaturligVis ligelig fokus på jagt og fiskeri, når de frivillige formidlere afholder spændende events for lokale børn. Men undertiden kan der godt være lidt langt imellem de formidlere, der trækker i waders og tager ungerne med ud at fiske.

Det har den særdeles aktive Holstebro og Omegns Fiskeriforening sat sig for at lave om på, og siden august har foreningens frivillige afholdt hele 13 arrangementer for områdets børn. Og meget tyder på at tempoet fortsætter ind i det nye år - for fiskeri ER bare en god historie, og en hammergod oplevelse for alle.

- De gør et rigtig godt stykke arbejde, og prøver hele tiden at blive bedre og målrette deres formidling til målgruppen og det konkrete klassetrin. Foreningen har gjort sig så bemærket, at den er kommet med i Holstebro kommunens oversigt over åbenskole tilbud. Virkelig godt gået, fortæller projektmedarbejder ved Bliv NaturligVis, Thomas Thoft Marcussen.

Han håber, at vestjyderne med deres formidable indsats kan tjene som inspiration og et godt eksempel for andre lystfiskerforeninger landet over.

- Det er jo ikke kun de vestjyske børn, der vil elske at komme mere ud at fiske. Det vil de jo allevegne, pointerer han.

I Holstebro arrangerer de alt fra fisketure til put & take-søer, tager på fladfiskeri ved Vesterhavet, arrangerer fluebinding, sommercamps med fremstilling af fiskegrej og meget mere.

Nu er opfordringen givet videre. Det er bare om at komme i gang!

05. januar 2021
Skrevet af: Jacob Munkholm Jensen
Foto af: Holstebro og Omegns Fiskeriforening

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event