Del
: Bliv frivillig
19955132_1409639855785603_8147656499288604672_n.jpg

Vi er tilbage efter en dejlig sommerferie

Back in business

Efter en afslappende sommerferie er vi nu tilbage på kontoret og glæder os til at trække i arbejdstøjet igen. Lige om lidt starter det nye skoleår op, og vi arbejder på at få kendskabet til Bliv NaturligVis bredt ud til så mange skoler som muligt, så alle skolebørn kan få mulighed for at møde en engageret jæger eller lystfisker. Ligeledes byder det næste halve år på forskellige arrangementer rundt om i landet både for Bliv NaturligVis formidlere og andre, der kunne være nysgerrige på, hvad Bliv NaturligVis tilbyder. Der er også ved at blive udviklet nye undervisningsmaterialer til lærerne både hæfter og digitale.

Selvom vi på kontoret har holdt ferie har Bliv NaturligVis bestemt ikke ligget stille. I starten af sommerferien afhold Danmarks Jægerforbund 5 sommernaturskoler for børn mellem 8 og 12 år, og her var en del af Bliv NaturligVis formidlerne selvfølgelig repræsenteret som frivillige hjælpere. Det blev endnu en stor succes med glade børn, der fik en sjov og spændende naturoplevelse med forskellige aktiviteter som mad over bål, flåning af råger, de snittede bue og pile og skød til måls, havde fiskekonkurrence og var med på jagt iført camouflage og en god portion tålmodighed.

Nedenfor viser Bliv NaturligVis formidler Lars Hansen rundt i campen, der blev afholdt i Rold skov. Og som det ses længere ned var både projektleder og Naturvejleder Franz Holmberg samt børnene glade og tilfredse trods 'lidt' regn.

Sommernaturskole i Rold

Glade børn i regnvejr

02. august 2017
Skrevet af: Marianne Ebbensgaard
Foto af: Thomas Thoft Marcussen, video af Franz Holmberg

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event