Del
: Bliv frivillig
rene billede.jpg

Ingen kan alt, alle kan meget – sammen kan vi det hele

Jeg er passioneret jæger & outdoor menneske med en særlig glæde ved madlavning under åben himmel.

Jeg har altid været vild med naturen, og nyder hele naturoplevelsen, i særdeleshed selve jagtprocessen fra skoven vågner, til maden simrer over bålet.

Jeg er til daglig selvstændig, indehaver af det grafiske bureau Uniplate A/S og vant til at skulle træffe mange beslutninger. I skoven, på jagten kobler jeg fuldstændig af og behøver ikke forholde mig til andet

end dyrene, naturen og den helt særegne mentale tilstand, jeg kommer i, når jeg sidder i timevis og spejder ud over området og venter på den ene´mulighed for at afgik det perfekte skud…

I skoven kommer jeg fuldstændig ned i gear. Fra at have en travl hverdag til bare at nyde skovens stilhed og alle dyrene. Det er der´ jeg lader mine batterier op..

Disse erfaringer har jeg også brugt i forbindelse med min dagligdag som leder, hvor vigtigheden i at være nede i gear og have forståelse for ens egne & medarbejdernes styrker og svagheder og udnytte gruppens ressourcer bedst muligt.

Ingen kan alt - alle kan meget - sammen kan vi det hele ….

Disse erfaringer og disse storslåede naturoplevelser vil jeg gerne formidle videre, inspirere børn & unge til at tage del i dette, komme ud i naturen og opdage de utallige oplevelser samt ikke mindst personlig udvikling der venter derude.

At have forståelse samt ikke mindst respekt for naturen og vores færden derude.

Jeg har derfor meldt mig som mentor for BLIV NATURLIVIS med ansvar for Fyn.

 

 • Mit første tiltag som mentor er et arrangement, hvor jeg samler alle BLIV NATURLIGVIS Fyn formidlerne den 30-05-2018 på min jagt, hvor Erik W. Pedersen http://erikw.dk/ , og undertegnede først og fremmest vil præsentere formidler gruppen for hinanden, samt forsøge at få afdækket den enkeltes kompentencer samt inspirere til at udvikle samarbejdet imellem formidlerne.  Erik W. Pedersen vil komme med erfaringer/input, samt inspirere den enkelte formidler til lige netop hvordan vi sammen når BLIV NATURLIGVIS mål.

   Ingen kan alt - alle kan meget - sammen kan vi det hele ogUdvikling kræver mod til forandring vil Erik W. Pedersen  komme med erfaringer/input, samt inspirere den enkelte formidler til lige netop hvordan vi sammen når BLIV NATURLIGVIS mål.

 • Dynamisk samarbejde på tværs af grupper Sommetider er 2 + 2 = 5!

 • Forståelse af effektiv kommunikation og vidensdeling
  God kommunikation er guld værd! Styrk kompetencerne og forståelsen for denne værdi.
 • At lave en strategi og nå frem til målet
  Hvordan løser vi opgaverne bedst muligt? Hvordan vælger vi at lave de handlinger, der gavner målet bedst muligt? Motivation og vedholdenhed.
 • Bedre udnyttelse af ressourcer – både menneskelige og materielle
  Godt samarbejde er nøglen til succes! Lær at bruge gruppens ressourcer, find nye måder at løse opgaverne…

Nye tider kræver nye redskaber!

 

3 vigtige begreber

 

Alle hearttalks tager udgangspunkt i 3 vigtige begreber, der er gældende i alle livets facetter, om det er arbejdsliv, privatliv eller hobbyer. De tre ord er:

 • Glæde: Hvad gør mig glad? Er jeg glad? Hvornår har jeg sidst grinet
 • Sundhed: Hvordan har jeg det fysisk? Hvad spiser jeg i løbet af en dag? Står der mål mellem hvad jeg spiser, og hvad jeg yder? Spiser jeg fordi jeg er sulten, eller fordi jeg ikke ved, hvad jeg ellers skal.?
 • Trivsel: Hvordan trives jeg generelt? Er jeg glad, når jeg står op om morgenen? Smiler mine kolleger, når jeg kommer? Smiler jeg selv? Glæder jeg mig til at se min ægtefælle? Er jeg tilfreds med min hverdag? Hvis mit liv var en film, ville jeg så selv gide at gå ind og se den?
logo-erik-w
09. maj 2018
Skrevet af: René Jantzen
Foto af: RJ Photo

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event