Ofte stillede spørgsmål fra lærere

Hvilke udgifter kan der være forbundet med et besøg fra en formidler?

  • Der kan i forbindelse med et besøg fra en formidler være forskellige udgifter, som kan variere afhængigt af det enkelte arrangement. Der kan være praktiske udgifter til eksempelvis indkøb af materialer og afholdelse.
    Udover dette er der mulighed for, at den enkelte skole dækker den frivillige formidlers kørsel i forbindelse med besøget. Dette aftales mellem den enkelte skole og formidleren forud for arrangementet. 

Hvor finder jeg en formidler?

  • På forsiden af www.blivnaturligvis.dk finder du et link til et danmarkskort med alle de registrerede formidlere. (Klik eventuelt her

Hvordan kontakter jeg en formidler?

  • Når du har fundet en formidler på kortet, kan du kontakte ham/hende på mail eller telefon. Kontaktinformationerne står på den enkelte formidlers side.

Hvor finder jeg undervisningsmateriale?

  • På forsiden af www.blivnaturligvis.dk finder du et link til en oversigt over vores undervisningsmaterialer. (Klik eventuelt her)

Hvilket ansvar har jeg som lærer i forbindelse med et besøg fra en formidler?

  • En Bliv NaturligVis formidler giver børnene en anderledes og spændende oplevelser med natur, jagt eller lystfiskeri. Du har som lærer derfor stadig ansvar for den læringsmæssige del af et besøg, og ligeledes for elevernes deltagelse, ligesom i en almindelig undervisnings situation.

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har yderlige spørgsmål?

  • Hvis du har yderlige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@blivnaturligvis.dk eller gennem kontaktformularen på www.blivnaturligvis.dk (Klik her)

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede