Ask & liv - Flytter ud i naturen

Ask & Liv - flytter ud i naturen er et nyt, spændende og lærerigt materiale målrettet børnehaver, der ønsker at arbejde med et natur-forløb, der skaber fantasi, indlevelse og fordybelse. Ask & Liv-materialet inviterer jer ind i en spændende historiefortælling og ud på spændende eventyr, i jeres nære natur.

Ask & Liv-materialet kombinerer en levende historiefortælling om jægerstenalderbørnene Ask & Liv, med tilhørende lærerige og engagerende aktiviteter, der kan sammensættes til et unikt pædagogisk forløb.  Materialet er udviklet som et pædagogisk redskab der understøtter arbejdet med læreplanstemaerne, med særlig fokus på natur og udeliv, fantasi og kreativitet, samt fællesskaber. Materialet fungerer bedst ved brug af en tablet.

Sammensæt enkelt og let jeres eget unikke forløb, der passer til historiefortællingen om Ask & Liv. Vælg mellem 25 velbeskrevne aktiviteter, der understøtter historiens 9 små afsnit. Materialet ligger op til et pædagogisk forløb, hvor I kan arbejde med aktiviteter før, under og efter hvert afsnit af historiefortællingen. Hvor længe i vil arbejde med og fordybe jer i Ask & Liv-forløbet er op til jer!

Ekstra materialer i form af plancher, ark og hæfter findes herunder til download eller print. 

Ask & Liv kasse: 

Vi har udsolgt af Ask og Liv-kasser for denne gang, men vi laver gerne flere, hvis der er interesse for det. Udfyld formularen her for at tilkendegive din interesse. Det er IKKE bindende, og vi kontakter jer inden kassen sendes afsted. En Ask og Liv-kassen koster 300kr + moms og forsendelse.

Ask & Liv kan selvfølgelig også benyttes uden brug af kassen. Plancher, ark og opgaver kan let downloades via links herunder, så børnene hurtigt kan komme i gang.

        

Sådan gør du:

  • Åben Ask & Liv - Flytter ud i naturen på en tablet ved at trykke på link herunder.
  • Sammensæt jeres eget forløb - sæt flueben i de aktiviteter I vil arbejde med
  • Tjek materialelisten
  • Lyt til eller læs historien om Ask & Liv
  • Udfør de udvalgte aktiviteter
  • Aktivér et mærke når I har gennemført aktiviteter der passer til et afsnit af historien

Du finder Ask & Liv - Flytter ud i naturen ved at klikke HER

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event