Ask & liv - Flytter ud i naturen

Ask & Liv - flytter ud i naturen er et nyt, spændende og lærerigt materiale målrettet børnehaver, der ønsker at arbejde med et naturforløb, der skaber fantasi, indlevelse og fordybelse. Ask & Liv-materialet inviterer jer ind i en spændende historiefortælling og ud på nye eventyr, i jeres nære natur.

Lyt, leg og lær!

Er I klar til at komme på eventyr med jægerstenalderbørnene Ask & Liv? Tag med dem på eventyr i naturen, hvor I kan lave magiske amuletter og våben af pinde. I kan også lære om dyrenes spor og om spiselige planter. Sejt!

I forløbet om Ask & Liv skal I lære om hvordan jægerstenalderfolket levede i naturen. I skal høre spændende historier om jagt, vilde dyr og mystiske bjørneånder. Efter forløbet ved I en hel masse om Ask & Liv og om hvordan det var at leve i jægerstenalderen.

Du finder Ask & Liv - Flytter ud i naturen web app ved at klikke HER 

        

Ask & Liv kasseN 

Som et supplement til wepappen har vi skabt en Ask & Liv-materialekasse med masser af trykte ark og plancher samt rekvisitter, som gør det endnu nemmere at komme i gang med et Ask & Liv forløb. Kassen koster 350 kr. + moms.  

Du bestiller kassen ved at klikke HER

Ask & Liv kan selvfølgelig også benyttes uden brug af kassen. Plancher, ark og opgaver kan let downloades via links herunder, så børnene hurtigt kan komme i gang.

Sådan kommer du i gang!

  • Download Ask & Liv web app til din tablet eller smartphone – gem den på din hjemmeskærm og benytte den offline hvor som helst
  • Sammensæt jeres eget forløb - sæt flueben i de aktiviteter I vil arbejde med
  • Tjek materialelisten
  • Lyt til eller læs historien om Ask & Liv
  • Udfør de udvalgte aktiviteter
  • Aktivér eller farvelæg et mærke når I har gennemført aktiviteter, der passer til et afsnit af historien
  • Fortæl om jeres arbejde med Ask & Liv og inspirere andre!

Mere info om Ask & Liv

Ask & Liv-materialet kombinerer en levende historiefortælling om jægerstenalderbørnene Ask & Liv, med tilhørende lærerige og engagerende aktiviteter, der kan sammensættes til et unikt pædagogisk forløb.  Materialet er udviklet som et pædagogisk redskab der understøtter arbejdet med læreplanstemaerne, med særlig fokus på natur og udeliv, fantasi og kreativitet, samt fællesskaber. Materialet fungerer bedst ved brug af en tablet og en trådløs højtaler.

Sammensæt enkelt og let jeres eget unikke forløb, der passer til historiefortællingen om Ask & Liv. Vælg mellem 25 velbeskrevne aktiviteter, der understøtter historiens 9 små afsnit. Materialet ligger op til et pædagogisk forløb, hvor I kan arbejde med aktiviteter før, under og efter hvert afsnit af historiefortællingen. Hvor længe i vil arbejde med og fordybe jer i Ask & Liv-forløbet er op til jer!

Ekstra materialer i form af plancher, ark og hæfter findes herunder til download eller print. 

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede