Del
: Bliv frivillig

Den Digitale Ørredpatrulje

Den Digitale Ørredpatrulje (DDØP) er et undervisningsforløb, som er sammensat af fire delemner: vandets kredsløb, ørreden som miljøindikator, naturgenopretning og natur og samfund. Undervisningsmaterialet er bygget på Minecraft platformen, hvor eleverne bliver stillet overfor udfordringer, de skal løse i et digitalt univers. 

Formålet med undervisningsmaterialet Den Digitale Ørredpatrulje er at lave et undervisningsforløb til eleverne i 4. – 6. klasse, hvor interaktionen mellem Natur og Teknologi dyrkes på en sådan måde, at teknologien motiverer til at tage undervisningen ud i naturen, og feltarbejde motiverer til inddragelse af teknologier i klasseværelset. Med DDØP  håber vi at kunne forene det bedste fra begge sider af Natur og Teknologi undervisningen, og give eleverne en sikker platform for læring.

Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i Natur/Teknologifagets trin- og slutmål for 4. – 6. klasse. Udover den formelle læring i DDØP gemmer forløbet også en masse latent uformel læring i form af 21st century skills og digital dannelse.

Se lærervejledningen her: Lærervejledning til Den Digitale Ørredpatrulje

Her finder du en guide til at komme godt igang: Kom godt igang

Her finder du linket til Minecraft universet: Mcworld

Har din skole ikke licens til Minecraft, kan du låne en licens af os. Udlån af licens er mulig fra og med uge 43 ved at rette henvendelse til Martin Hedegaard på mabh@sportsfiskerforbundet.dk

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Event

Rediger event