Ask & Liv – flytter boplads
Nyt undervisningsmateriale på vej!

Vi forventer at udkomme med vores helt nye og gratis 0.-1. klasses undervisningsmateriale Ask & Liv – flytter boplads i slutningen af august 2022.

Den gode overgang og relationsdannelse i de første klasser

Ask & Liv – flytter boplads er et nyt, spændende og gratis undervisningsmateriale, udviklet til 0.-1. klassetrin. Det er efterfølgeren til det populære Ask & Liv - flytter ud i naturen, som er blevet brugt med stor succes i mange børnehaver landet over.

Det nye materiale er udviklet med særlig fokus på at styrke den gode overgang, elevernes relationsdannelse og samarbejdet i de første år i skolen. Det tager afsæt i historiefortællingen om jægerstenalderbørnene Ask & Liv, som tilgås via den tilhørende web app, og til materialet er der udviklet en lang række forskelligartede aktivitetsforslag, en opgavebog i Book Creator, samt plancher, plakater m.m.

Som underviser kan du via materialet sammensætte dit eget unikke Ask & Liv-forløb, af kortere eller længere varighed – præcis som det passer dig og din klasse! Materialet tager afsæt i en legende tilgang til læring og tilbyder en bred vifte af aktiviteter og opgaver, med afsæt i fællesskab, natur, bevægelse, kreativitet og musik. Der lægges i materialet op til en vekselvirkning mellem ude- og inde aktiviteter, der fører eleverne ind i det fantastiske jægerstenalderunivers. Er I klar til at tage på en spændende rejse tilbage til jægerstenalderen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen herunder og vær blandt de første, der får besked, når vi går i luften med Ask & Liv-materialet og de tilhørende materialekasser:

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede