Den Digitale Natur - og Vildtpleje

Den Digitale Natur - og Vildtpleje (DDNV) er et undervisningsforløb, som er bygget på Minecraft platformen, hvor eleverne bliver stillet overfor udfordringer, de skal løse i et digitalt univers. 

Formålet med undervisningsmaterialet Den Digitale  Natur - og Vildtpleje er, at lave et undervisningsforløb til eleverne i 7. – 9. klasse, hvor interaktionen mellem Biologi og Geografi dyrkes på en sådan måde, at teknologien motiverer til at tage undervisningen ud i naturen, og feltarbejdet motiverer til inddragelse af teknologier i klasseværelset. Med DDNV håber vi, at kunne forene det bedste fra Biologi- og Geografiundervisningen, og give eleverne en sikker platform for læring.

Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i trin- og slutmål for Biologi og Geografi  for 7. – 9. klasse. Udover den formelle læring i DDNV, gemmer forløbet også en masse latent uformel læring i form af 21st century skills og digital dannelse.

Her finder du en guide til at komme godt igang: Kom godt igang (Det er den samme som til Den Digitale Ørredpatrulje) 

Her finder du linket til Minecraft universet: Mcworld

Har din skole ikke licens til Minecraft, kan du låne en licens af os. Udlån af licens sker ved at rette henvendelse til Danmarks Sportsfiskerforbund på post@sportsfiskerforbundet.dk

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede