Den Digitale Ørredpatrulje

Den Digitale Ørredpatrulje (DDØP) er et undervisningsforløb, som er sammensat af fire delemner: vandets kredsløb, ørreden som miljøindikator, naturgenopretning og natur og samfund. Undervisningsmaterialet er bygget på Minecraft platformen, hvor eleverne bliver stillet overfor udfordringer, de skal løse i et digitalt univers. 

Formålet med undervisningsmaterialet Den Digitale Ørredpatrulje er, at lave et undervisningsforløb til eleverne i 4. – 6. klasse, hvor interaktionen mellem Natur og Teknologi dyrkes på en sådan måde, at teknologien motiverer til at tage undervisningen ud i naturen, og feltarbejdet motiverer til inddragelse af teknologier i klasseværelset. Med DDØP håber vi, at kunne forene det bedste fra begge sider af Natur og Teknologi undervisningen, og give eleverne en sikker platform for læring.

Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i Natur/Teknologifagets trin- og slutmål for 4. – 6. klasse. Udover den formelle læring i DDØP, gemmer forløbet også en masse latent uformel læring i form af 21st century skills og digital dannelse.

Se lærervejledningen her: Lærervejledning til Den Digitale Ørredpatrulje

Her finder du en guide til at komme godt igang: Kom godt igang

Her finder du linket til Minecraft universet: Mcworld

Har din skole ikke licens til Minecraft, kan du låne en licens af os. Udlån af licens sker ved at rette henvendelse til Danmarks Sportsfiskerforbund på post@sportsfiskerforbundet.dk

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede