Gratis undervisningsmateriale: Jagt og vildt i jægerstenalderen

Jagt og vildt i jægerstenalderen tager elever og lærere med tusindvis af år tilbage i tiden for at lære om og opleve, hvordan vores danske forfædre levede i jæger- og samlerstenalderen.

De første mange tusinde år der levede mennesker i Danmark, var jagt en nødvendighed for at overleve. Selvom vi i dag har fundet mange andre måder at skaffe føde på, kan undervisningshæftet Jagt og vildt i jægerstenalderen give et indblik i, hvordan vi stadig kan bruge naturen og dens ressourcer, som man gjorde dengang. Det er fyldt med viden og praktiske opgaver, som bringer børnene i tæt kontakt med natur og historie.

Hæftet indeholder både læring om levevis, datidens dyreliv, opskrifter på stenaldermad og inspiration til aktiviteter. Jagt og vildt i jægerstenalderen viser f.eks., hvordan man laver sin egen bue og pil, finder dyrespor i naturen, bygger et godt bål og tilbereder vildt, som man gjorde i år 5.000 f.v.t.

Sammen med hæftet kan der købes en kasse med vildtkød, som passer til hæftets opskrifter. Kassen indeholder en rådyrkølle på ca. 2 kg. og fire vildtandebryster, så der er nok til hele klassen.

Bestil undervisningsmateriale: Jagt og vildt i jægerstenalderen

Læs undervisningshæftet Jagt og vildt i jægerstenalderen som pdf her. 

Bestil undervisningshæftet Jagt og vildt i jægerstenalderen  

Bestil undervisningshæfte Jagt og vildt i jagerstenalderen MED vildtkasse (425kr.)

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede