Sommercamps

Vil du være med til at jage, skyde og fange din egen aftensmad, sove under åben himmel og finde nye venner rundt om det bål, som vi lige har lavet maden over? Så er Bliv NaturligVis sommercamp lige noget for dig!

En sammenkogt gryde med naturoplevelser fra morgen til aften har i flere år været opskriften på tre suveræne dage under åben himmel. Og igen i år afholder vi Sommercamps over hele landet – og altså også i nærheden af dig.

Bliv NaturligVis’ Sommercamps er for alle naturglade børn mellem 8 og 13 år, og foregår i tre dage i starten af skolernes sommerferie. Der er ingen krav til erfaringer, man skal bare være klar til at få sig én på naturopleveren.

HUSK! Er du juniorjæger hos Danmarks Jægerforbund eller juniorfisker hos Danmarks Sportsfiskerforbund får du rabat på tilmeldingsgebyret. Sidstnævnte kræver rabatkode, som kan rekvireres hos sportsfiskerforbundet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER, hvis du vil holdes opdateret omkring åbning af tilmelding til sommercamps. Der er som regel rift om pladserne!

Har du spørgsmål til sommercamp, så kontakt os endelig på info@blivnaturligvis.dk

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede