De Unge Naturformidlere 

De Unge Naturformidlere er et nyt spirende projekt der henvender sig til naturinteresserede unge, i alderen 16-25 år, der har lyst til at formidle deres glæde og passion for naturen videre til andre unge.

De Unge Naturformildere er et underprojekt til Bliv NaturligVis

Naturformidling fra ung til ung

Omdrejningspunktet i De Unge Naturformidlere er at unge jægere, lystfiskere, fuglekiggere og friluftsfolk formidler deres naturinteresse til jævnaldrende, i øjenhøjde og fra samme sted i livet, dvs. naturformidling fra ung til ung.

Målet er at skabe et landsdækkende netværk af unge, der på tværs af naturinteresse, danner et interessefællesskab omkring naturformidling, med det formål at inspirer og give andre unge gode oplevelser i og med natur. 

De Unge Naturformidlere står bl.a. for workshops, aktiviteter og oplæg til større og mindre events rundt om i landet.  De Unge Naturformidlere har fx stået for workshops til åbningsfesten af Ungdomsøen, indgået i debat og afholdt aktivitet på Naturmødet, og holder oplæg på bl.a. efterskoler.

Hvem står bag?

Ideen til De Unge Naturformidlere stammer fra en lille gruppe unge jægere, lystfiskere og friluftsfolk, der er formidlere i projektet Bliv NaturligVis.

De Unge Naturformidlere er opstartet af Danmarks Jægerforbund, med støtte til opstartsperiode fra Friluftsrådets udlodningsmidler til friluftsliv. Projektet er målrettet alle unge med interesse for natur og ikke kun unge jægere.

De Unge Naturformidlere er et underprojekt til Bliv NaturligVis, som er et naturformidlingsprojekt der formidler jagt og lystfiskeri, gennem frivillige naturformidlere over hele landet. Bliv NaturligVis drives i samarbejde mellem Dansk Sportsfiskerforbund og Danmarks Jægerforbund, med støtte af Nordea-fonden.

​Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om projektet, træffe aftale om aktivitet med De Unge Naturformidler, eller interesseret i at indgå i en mulig samarbejdsrelation? Så kontakt projektleder Rikke Laustsen på tlf. 26 77 71 44 eller ril@jaegerne.dk og hør mere om projektet.

Danmarks Jægerforbund står bag projektet De Unge Naturformidlere. Projektet har fået tilskud fra udlodningsmidler til friluftsliv fra Friluftsrådet.

De Unge Naturformildere er et underprojekt til Bliv NaturligVis

Er du ung og vild med natur

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event