Del
: Bliv frivillig

De Unge Naturformidlere 

Unge Naturformidlere skal gøre det ”in” at være naturtosset!

De unge er drivkraften og kernen i det nye projekt De Unge Naturformidlere, hvor unge naturinteresserede unge formidler jagt, fiskeri, friluftsliv eller natur til andre unge.

I løbet af 2019-2020 skal der oprettes et landsdækkende netværk af 50 unge naturformidlere, i alderen 16-23 år, der har lyst til at stå frem som unge rollemodeller og formidle netop deres interesse og passion for naturen. Projektet er åbent for alle unge der brænder for at formidle jagt, fiskeri, friluftsliv og natur.

Vil du være ung naturformidler?

Som ung naturformidler bliver du en del af et landsdækkende netværk af ligesindede unge, hvor du kan nyde godt af fællesskabet.

I større eller mindre grupper vil du komme til at løse max 5 naturformidlingsopgaver om året, primært målrettet andre unge.

Som ung naturformidler vil du:

  • løbende blive tilbudt workshops og kurser, hvor du kan være med til at bestemme indholdet
  • få beklædning til  brug i forbindelse med formidlingsopgaver
  • få adgang til formidlingsgrej

 

Har du lyst til at høre mere om projektet, eller har du forespørgsel angående et formidlingsarrangement med unge naturformidlere, kan du kontakte projektleder Rikke Laustsen på ril@jaegerne.dk eller tlf. 26777144.

 

Danmarks Jægerforbund står bag projektet De Unge Naturformidlere. Projektet har fået tilskud fra udlodningsmidler til friluftsliv fra Friluftsrådet.

faerdig

Frivillig registrering

Tak for din registrering. Du vil nu modtage en e-mail med information om den videre proces.

Vælg profilbillede
Vælg billede Skift billede

Registrer Arrangement

Rediger event