Nyt medlemssystem: Sådan påvirkes blivnaturligvis.dk

Grundet skift til nyt medlemssystem, kan der forekomme få begrænsninger i hjemmesidens funktioner i nærmeste fremtid. Hold dig opdateret på hjemmesiden.

02 december 2022 · Tekst: Andreas Thørring Bastrup

I den kommende tid kulminerer de sidste måneders hårde arbejde, når vi skifter vores nuværende medlemssystem ud med et nyt. I forbindelse med udskiftningen er vi nødsaget til at lukke for nogle af funktionerne på hjemmesiden.

Det betyder, at det fra i dag og til flytningen er gennemført, ikke vil være muligt at rette i personlige oplysninger, ligesom det heller ikke er muligt at oprette sig som formidler. Vi forventer, at det nye medlemssystem er fuldt funktionelt i starten af januar 2023, men opdaterer løbende status på linket herunder.

Aktuel status

Hvis du vil oprettes som formidler

Selvom det ikke er muligt at oprette sig som formidler gennem hjemmesiden, kan du stadig blive oprettet som formidler. Du skal blot sende en mail til info@blivnaturligvis.dk, hvorefter vi vil begynde processen med indhentning af børneattest osv. Du vil dog først blive vist på hjemmesiden, når det nye medlemssystem er helt på plads.

Vi beder om din hjælp

I starten af flytningen, mens vi flytter alle vores medlemsdata fra det gamle til det nye system, vil det ikke være muligt at rette i medlemsoplysninger. Derfor beder vi dig om at give os arbejdsro, til flytningen er gennemført, og det nye medlemssystem er oppe at køre. Det bliver meldt ud på statussiden, når vi har adgang til at rette i medlemsoplysninger igen.